Keresőoptimalizálás

A weboldalak és webáruházak nagy része, kiemelt figyelmet fordít a keresőoptimalizálásra, mert a forgalomszerzésnek ez a legolcsóbb módja. Egy átlagos google keresés alkalmával a látogató az első oldalról, vagyis az első tíz találatból választ. A második oldalt, a statisztikák alapján csak elvétve nyitják meg. A kersőoptimalizálás lehetőséget ad, hogy honlapja előrébb kerüljön a találati listában és részesüljön a keresőkben keletkező forgalomból.

Szeretné az oldalát előrébb látni a google keresőben? Több látogatót szeretne? Olvasson tovább!

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre

Keresőoptimalizálás során elsőként javítjuk az honlapon található esetleges technikai hibákat, amelyek rossz színben tűntetnék fel oldalát a kereső robotok elött. Ha háttér készen áll, akkor megvizsgáljuk, tagoljuk, rendezzük az oldal tartalmát, hogy a látogatók és a kereső motorok számára is könnyedén érthető legyen.

A kulcsszavakat kellő körültekintéssel választjuk és megfelelő sűrűséggel a szövegbe rejtjük, mert az egyedi és folyamatosan frissülő tartalom, nélkülözhetetlen a jó Google helyezés eléréséhez. Szövegíróink és fotósaink nagy gyakorlattal mutatják be ügyfeleink változatos termékeit és szolgáltattatásait. Célszerű az összes felhasznált tartalmat egyedileg elkészíteni, mert könnyen javulhatjuk vele a helyezésünket.

Ingyenes keresőoptimalizálás analízis

Küldje el weboldalának címét és írja meg, közép és hosszútávú céljait. Az analízis eredményéről e-mailben értesítjük.

google keresooptimalizalas

Google keresőoptimalizálás

Webáruházak és weboldalak keresőoptimalizálása mindennapos odafigyelést, rendszeres tartalomfrissítést és folyamatos konkurencia figyelést igényel. Szakértői kezekben, honlapja hamar elérheti céljait. Kérje ingyenes ajánlatunkat

Termékfotózás

Termékfotózás

Egy kép többet mond ezer szónál. Az online marketingben a képeknek hatalmas erejük van, egy jól beállított fotó növelheti vásárlói bizalmát a termékében. Legyen szó az üzletének külső fotózásáról, vagy több százas termékfotózásról, fotósaink a rendelkezésére állnak. Kérjen ingyenes ajánlatot

Szövegírás

Szövegírás

Egy jó weboldal szöveggel szemben rengeteg az elvárás. Megfelelő sűrűségben kell tartalmaznia a kiválasztott kulcsszavakat, megfelelő hosszúsággal kell rendelkeznie, izgalmasnak kell lennie, és leginkább a kívánt témáról kell szólnia. A mindennapos PR cikk és blog cikk írás rengeteg idejét elveheti. Spóroljon időt és kerüljön a találati listák élére. Kérje ingyenes ajánlatunkat.

Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálás árak

Ahogy minden cég, úgy minden weboldal is más és más. Igazodunk ügyfeleink egyedi igényeihez, ezért áraink minden esetben egyedileg kerülnek kiszámításra.

Kérdése van? Ajánlatot kér? Üzenjen nekünk!